Blog

Jammer genoeg kan je trouwe vriend het je zelf niet vertellen, maar gewrichtsproblemen zoals osteoartritis kunnen de dagelijkse beweging van je huisdier pijnlijk, zoniet onmogelijk maken. Het voedingssupplement Flexadin Advanced kan op aanbevelen van je dierenarts een ondersteuning bieden voor dit probleem, zodat je viervoeter opnieuw volop kan genieten van zijn wandeling of stoeipartij.

Lees meer over de ervaringen met Flexadin Advanced van deze honden en hun baasje. Gedurende 8 weken nemen deze honden het voedingssupplement.

Naam

Yvette

Naam van de hond

Diezel

Mijn Diezel is een topvoetballer die van geen ophouden weet. Maar door zijn pijnlijke gewrichten moeten we de bal nu regelmatig verstoppen. Op z’n oude dag probeert hij zijn willetje wat meer door te drijven. Toch blijft hij zo zachtaardig dat zelfs onze kater zijn beste vriend is. Enkel wanneer hij kappersbeurt moet ondergaan, is Diezel ‘not amused’. Gek voor een voetballer…

Naam

Linde

Naam van de hond

Bonnie

Bonnie is officieel een Nova Scotia Duck Tolling Retriever, maar eigenlijk is ze gewoon een waterrat. Er kan niks in het water liggen of mijn zwemster zal én moet het eruit halen. Nu mijn 12-jarige dame steeds meer last heeft van haar achterpoten, wandelt en zwemt ze een pak minder. Wel is ze vaker te vinden op haar orthopedisch kussen waar mijn kat haar nu uitdaagt als spelmaatje. 

Naam

Ellen

Naam van de hond

King

King is mijn Mechelse Herder én mijn beste collega! Hij is al 7 jaar diensthond bij mijn bewakingsopdrachten en zo hebben we samen al heel wat kilometers afgelegd. Ook buiten het werk trekken we er vaak op uit. Door de artrose in zijn gewrichten en een rugletsel zijn de activiteiten van mijn trotse beschermer heel beperkt geworden. En ook pijnstillers brachten geen oplossing.

Naam

Linda

Naam van de hond

White

Mijn spierwitte White loopt al eens rond als een rockstar met zijn stoere zonnebril, maar dat is vooral om zijn ogen te beschermen. Na 10 jaar is mijn Witte Zwitserse Herder nog steeds een kwispelende speelvogel, al worden de spelletjes en de wandelingen steeds korter door de toenemende pijn in z’n voorpoten. Hij daagt nu zelfs de kat des huizes niet meer uit. 

Naam

Caroline

Naam van de hond

Bono

Net als de meeste labradors is Bono op zijn oude dag (hij is 11 jaar oud) enorm gevoelig voor osteoartritis. Daarom zijn we zo blij dat hij enorme vorderingen maakt met Flexadin Advanced. En dat merken we ook aan zijn opgewektheid.

Naam

Natacha

Naam van de hond

Chinese

Chinese is een kruising van een Rottweiler en een Duitse dog. Mijn oude vrouwtje staat tegenwoordig wat trillend op haar benen. Zeker met het vochtige en koude weer speelt haar rechterpoot achteraan haar parten. Niet uitzonderlijk voor honden van haar caliber. Toch wilt ze nog graag spelen, maar door de pijn doet ze dat nu liggend. Vindingrijk is ze dus alleszins.

Naam

Myriam

Naam van de hond

Eyck

Eyck, onze Briard, is al meer dan 10 jaar oud en gelukkig nog in prima gezondheid. Met de jaren is hij zijn wilde haren wel wat kwijtgeraakt (gelukkig heeft hij massa’s haar). Meneer is ook wat strammer bij het opstaan, de trap oplopen wordt moeilijker en springen doet hij nog amper. Toch gaat hij nog graag op stap met zijn broertje. Tesamen een bijzondere verschijning.

Naam

Nadine

Naam van de hond

Brutus

Brutus is een Boxer met Franse roots. Een stevige kerel met een beetje overgewicht, die zelfs bij de dierenarts zijn pijn verbijt. En al doet zijn naam het niet vermoeden, toch is Brutus een rustige kerel. Hopelijk staat hij snel terug te popelen op z’n vier witte sokjes.

Naam

Patricia

Naam van de hond

Floortje

Floortje is een Sheltie van 10 jaar oud. Lopen is niet haar favoriete bezigheid. Languit neerliggen is voor deze dame daarentegen puur genieten. Ondanks haar kranige leeftijd en de artrose in beide heupen en voorpoten, is ze wel te vinden voor wat Doggy Dance-kunstjes. En als ze gaat wandelen met haar huisgenoot Dean, ook een Sheltie, flirt ze erop los met de reuen uit de buurt.

Naam

Maureen

Naam van de hond

Tyson
Tyson is een 5-jarige American Stafford-kruising. Een onstuimig baasje, maar ik vind hem niet half zo stoer als hij eruitziet! Mister Tyson moet wel elke dag z'n energie kwijt kunnen: liefst al spelend in z’n favoriete klasje in de hondenschool. De artrose in z'n knie linksachter zet dan ook een serieuze domper op zijn sociaal leven.